Om Malin

Velkommen til Malins.dk!
mm

Jeg er en positiv og nysgerrig person der elsker de smukke, farvestærke og livsglade ting her i livet, derfor er det heller ikke mærkeligt at mine billeder afspejler netop det.

Når jeg går i gang med at male har der allerede været en række tanker, følelser og bønner forud. Idéer til mine malerier får jeg fra livet, fra dem jeg møder, det jeg oplever og arbejder med. Lyset, landskabet og årstiden jeg er i, påvirker mig også i høj grad. Men igennem det hele går en rød tråd og det er min tro på Jesus. Jeg ser ikke mig selv som en religiøs kunstner. Det jeg mener er, at jeg ikke udtrykker mig med de klassiske religiøse symboler, men tilliden til Gud, glæden over livet, nysgerrigheden i mødet med nye mennesker / oplevelser og min Bibel inspirerer mig.

Jeg ønsker at dele noget af mig selv når jeg maler og noget der virkelig berører mig. Min tro på at Gud er med mig i alle dele af livet og det kan ikke undgåes at det bliver en del af det udtryk jeg prøver på at skabe i min kunst.

Jeg er nok mere multikunstner end billedekunstner. Mit kreative behov kommer til udtryk dagligt i flere områder i mit liv. I mange år har mit kreative udtryk først og fremmest været i musikken, hvor jeg har prøvet lidt af hvert. I dag er det meget synligt i min musikskole på Filipskolen, hvor jeg har hold og individuel undervisning, I mine sange hvor jeg skriver både lyrik og melodi og i mine optrin / koncerter hvor min sang er det bærende udtryk.

Jeg har altid været glad for at designe og producere, det kan være alt fra smykker, tøj, indretning til koncerter og events. Men min glæde for at male har sin helt egen plads i mit hjerte. Her kan jeg forsvinde for en tid i mit indre univers og tiden står stille, her kan jeg lade følelserne fantasien få frit løb.